FREEBET - pariuri sportive, pariuri online, pariuri live, free bets
  GHIDUL  PARIURILOR  SPORTIVE
FREEBET - pariuri sportive, pariuri online, pariuri live, free bets
PARIURI
SPORTIVE
CASE DE
PARIURI
FREEBETS
ROMANIA
ALTE
PROMOTII
COMPARATII
COTE
SCORURI
LIVE
CLASAMENTE
SPORTIVE
GHIDURI INCEPATORI       GLOSAR PARIURI       STILURI / STRATEGII       PARIURI SIGURE       STIRI SPORTIVE       ARTICOLE       CONTACT
 
 

Pariuri sigure

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ce sunt pariurile sigure

Pariul sigur este pariul in care castigul este sigur pentru orice rezultat al unui meci. Este cel mai bun sistem de pariere deoarece este posibila parierea pe toate rezultatele unui meci. Este singurul sistem bazat pe calcule matematice. Pentru a aplica acest pariu trebuie sa il puneti la case de pariu diferite. Pentru ca toate casele de pariuri vor sa ofere cele mai bune cote pentru a atrage clientii, se pot gasi situatii in care apar diferente de cote. In industria pariurilor sportive exista doar doua genuri de pariuri „back” si „lay”.

Un pariu „back” este cea mai simpla metoda de pariere: parierea pe un rezultat. Casele de pariuri ofera cote pentru fiecare rezultat, aratandu-va cat de mult castigati daca acea echipa castiga. Daca pariul este castigator primiti inapoi miza plus castigurile, altfel pierdeti miza. De exemplu la un pariu castigat de 100 RON pe o cota de 3.0 aveti profit 200 RON, daca este pierdut pierdeti cei 100 RON pariati.

Un pariu „lay” este un pariu impotriva unui rezultat. Deci daca pariati pe o echipa si ei pierd meciul dvs castigati pariul. Pariul „lay” este opusul pariului „back”. De exemplu daca pariati 100 RON pe echipa gazda cu cota de 3.0 si rezultatul meciului este altul decat cel pariat, castigati inca 100 RON, dar daca echipa gazda invinge pierdeti 200 RON.

Exista doua sisteme de pariuri sigure:

1. Back-back (Dutching):

Meciul Steaua – Dinamo
Casa de pariuri A ofera cotele:
Steaua – 1.50
Egal – 3.75
Dinamo – 4.75

Casa de pariuri B ofera cotele:
Steaua – 1.75
Egal – 3.20
Dinamo – 4.00

Casa de pariuri C ofera cotele:
Steaua – 1.35
Egal – 3.50
Dinamo – 7.00

Dupa cum vedem casa de pariuri A ofera cea mai buna cota pentru egal, casa B ofera cea mai buna cota pentru Steaua si casa C ofera cea mai buna cota pentru Dinamo.
Steaua – 1.75
Egal – 3.75
Dinamo – 7.00

Pentru a castiga 100 RON la fiecare rezultat trebuie sa pariem urmatoarele sume:
100/1.75 = 57.14 RON
100/3.75 = 26.67 RON
100/7.00 = 14.28 RON
Am pariat in total 57.14+26.67+14.28 = 98.09

Deci am pariat 98.09 RON pentru a castiga 100 RON in orice situatie. Profitul nostru este de 1.91 RON ceea ce inseamna un profit de 1.94% .

2. Back – lay (Match betting):

Meciul Barcelona – Real
Cotele back sunt:
Barcelona – 2.5
Egal – 4
Real – 3

Cotele lay sunt:
Barcelona – 3
Egal – 2.5
Real – 3

Pentru a face profit cota de lay a unui rezultat trebuie sa fie mai mica decat cea de back. Cu cat cota de lay este mai mica cu atat profitul sigur este mai mare. In exemplul nostru cota de lay a egalului este mai mica decat cota de back. Trebuie sa pariem pe ambele cote pentru a fi un pariu sigur deoarece daca cota de back este pierduta vom castiga cu cea de lay si invers. Calculul sumelor ce trebuie pariate pentru a face profit se face cu soft specializat.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   

Case de pariuriWidget powered by WhatstheScore.com

Widget powered by WhatstheScore.com

Ponturi si pronosticuri pariuri
Bonusuri si promotii pariuri